Senki sem számított a részvételére - Meghan hercegné igazi díva volt a brit divatgálán

 

A közönség ovációban tört ki a hercegné színpadra hívása után.

Nem akárki volt a 2018-as British Fashion Awards meglepetésvendége, a közönség lélegzete is elállt, amikor Meghan Markle, azaz Meghan hercegné a gála színpadára lépett. Harry herceg várandós feleségének részvételét előre nem jelentette be a Kensington-palota, már csak ezért sem várta senki, hogy épp ő lesz az egyik díjátadó az este.

Meghan hercegné díjat adott át a brit divatgálán (Fotó: Getty Images/Tristan Fewings/BFC)

Meghan hercegné díjat adott át a brit divatgálán (Fotó: Getty Images/Tristan Fewings/BFC)

Meghan a Givenchy tervezőnőjének, Clare Waight Kellernek adta át az Év női ruha tervezőjének járó elismerést. Az alkalomból a hercegné egy félvállas, természetesen Givenchy márkájú fekete estélyit viselt, mely kiemelte gömbölyödő pocakját.

Bár az egykori színésznő beszéde, és persze jelenléte is emelte az est fényét, a brit címlapokon nem csak pozitív cikkek jelentek meg róla. Meghan ugyanis ismételten hibát vétett a királyi protokoll ellen, ráadásul egy divatbakiról van szó. Erzsébet királynő kérésére a család egyetlen nő tagja sem viselhet kihívó körömlakott nyilvános eseményen, Meghan azonban fekete körmökkel érkezett a gálára, mely a kritikus hangok szerint ismét a hagyományok, hovatovább a királynő semmibevétele.

Meghan hercegné és Rosamund Pike adta át a díjat (Fotó: Getty Images/Jeff Spicer/BFC)

Meghan hercegné és Rosamund Pike adta át a díjat (Fotó: Getty Images/Jeff Spicer/BFC)

Bár ez persze erős túlzás, azonban az igaz, hogy Meghan nem tartja be úgy az etikettet, mint mondjuk Katalin hercegné, akiből egyszer királyné lesz. Meghanra azonban ilyen cím nem vár, így vele valójában nem olyen szigorú a királyi család.