Nem beszél egymással A Grace klinika egykori kedvenc szerelmespárja

 

A széria sármőre távozása után már nem keresi egykori kolléganője társaságát.

Logikus gondolatnak tűnik, hogy két ember, akik 11 éven keresztül együtt dolgoznak, sőt, a képernyőn szerelmeseket alakítanak, a magánéletben is jó kapcsolatot ápolnak. Mióta azonban kiderült, hogy a Szex és New Yorkban legjobb barátnőket alakító Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall ki nem állhatják egymást – Kim részéről legalábbis megerősített az utálat – azóta nem érdemes ezt készpénznek venni.

Ellen Pompeo és Patrick Dempsey (Fotó: Getty Images/Danny Feld)

Ellen Pompeo és Patrick Dempsey (Fotó: Getty Images/Danny Feld)

Ezzel együtt is szomorú hallani, hogy A Grace klinika házaspárja, Meredith és Derek, azaz Ellen Pompeo és Patrick Dempsey egyáltalán nem tartják egymással a kapcsolatot.

„Mióta elhagyta a sorozatot nem beszéltünk, de nincsenek ezzel kapcsolatban rossz érzéseim. Ő egy fantasztikus színész, és együtt a maximumot hoztuk ki a tévézésből. Tipikus, hogy ha valaki hosszú évek után búcsúzik egy szereptől, akkor utána meg akarja találni önmagát, hogy ki is ő anélkül. Bár tényleg nem tartjuk a kapcsolatot, azért Patricknek mindig is különleges helye lesz a szívemben.” – nyilatkozta Ellen a Red Table Talk című műsorban.

Dr Derek Sheperd, azaz “MCCsábító” 11 évad után 2015-ben intett búcsút a sorozatnak, mivel új kihívásokra vágyott a karrierjében.