Kiderült a baba neme - gyermeke születése óta először nyilatkozott Diane Kruger

 

A színésznő és Norman Reedus számára óriási kihívás a pici.

A People magazin májusban szellőztette meg a hír, miszerint Diane Kruger és Norman Reedus már a családalapításnál jár. A színésznő első gyermekének születéséről pedig november első hetében kezdtek el cikkezni a lapok, azonban sem a pontos dátumról, sem a pici neméről vagy nevéről nem szivárgott ki bővebb információ.

Diane Kruger és Norman Reedus (Fotó: Getty Images)

Diane Kruger és Norman Reedus (Fotó: Getty Images)

A német származású színésznő azonban az Extra magazinnak végre nyilatkozott az anyaságról, és az is kiderült, hogy kisfiúval vagy kislánnyal bővült-e a család.

„A leányzó még nagyon pici, de így is végtelenül fáradt vagyok. Jelenleg igazi szuperhősnek érzem magam.” – panaszolta, bár azt is hozzátette, hogy a baba kárpótolja az álmatlan éjszakákért.

A színésznő tavaly márciusban vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy Joshua Jackson után újra szerelmes, mégpedig a The Walking Dead sztárjába. A pár a Sky című mozi 2015-ös forgatásán találkozott, melyben egyébként Diane exe is szerepelt. Norman egyébként nem először tapasztalja meg az apai örömöket, van egy 18 éves fia, Mingus Lucien, aki előző kedvesétől, Helena Christensentől született.