Cindy Crawford és meseszép lánya volt a vörös szőnyeg királynője

 

A szupermodell feltörekvő lánya elnyerte élete első nagy elismerését a britek divatgáláján.

Persze ráfoghatjuk a génekre, de szakmai hasonlóságuk sem elhanyagolható tényező, ha Kai Gerber elképesztő sikerének titkára szeretnénk megkapni a választ. A sztárcsemete örökölt szépsége és tehetsége okán tagadhatatlanul tökéletes utódja anyukájának, Cindy Crawfordnak.

A vörös szőnyeg királynői (Fotó: Getty Images)

A vörös szőnyeg királynői (Fotó: Getty Images)

A 17 éves Kaia, akinek karcsú és végtelen lába a védjegye, idén olyan nagy divatmárkák “színeiben” vonult, mint a Prada, a Chloe, a Saint Laurent, és a Salvetorre Ferragamo. A szakma nagyobb karriert vizionál számára, mint az édesanyjáé, ami nem kis szó.

Cindy a divat nagyasszonya, és trónjának követelője hétfőn együtt érkezett a Royal Albert Hallban megrendezett British Fashion Awardsra, melyen az Év modelljének járó elismerést Kaia vihette haza. Anya és lánya is lehengerlő estélyiben lépett a vörös szőnyegre. Míg Cindy egy ejtett vállú, magasan felsliccelt fekete kreációt, addig Kaia egy sokat mutató, flitteres darabot választott a különleges alkalomra.

Kaiának anyukájánál is nagyobb karriert jósolnak (Fotó: Getty Images)

Kaiának anyukájánál is nagyobb karriert jósolnak (Fotó: Getty Images)

A gála nagy meglepetése egyébként a várandós Meghan hercegné volt, aki díjátadóként lépett a színpadra egy testhezálló Givenchy ruhában, ezzel megmutatva szépen gömbölyödő pocakját.