Rachel McAdams először mesélt az anyaság örömeiről

 

A 40 éves színésznőnek áprilisban született meg a kisfia.

Az év elején okkal tűnt el a nyilvánosság elől a Szerelmünk lapjai színésznője, Rachel McAdams, várandósságát ugyanis addig szerette volna titkolni, ameddig csak tudja. A filmcsillag ötösre vizsgázott, ugyanis áprilisban a lapok már csak arról értesültek, hogy a Rachel egy egészséges kisfiúnak adott életet.

Rachel McAdams (Fotó: Getty Images)

Rachel McAdams (Fotó: Getty Images)

Az apa kiléte először még kérdéses volt, mára azonban már tény. Ő nem más, mint a forgatókönyvíró-producer Jamie Linden. A baba nevét a színésznő a mai napig nem hozta nyilvánosságra, és képet sem láthattunk róla, viszont az anyaság örömeiről hajlandó volt nyilatkozni a The Sunday Timesnak.

“Ez a legfantasztikusabb dolog, ami valaha történt velem. Az emberek azt mondogatták, hogy az életed többé nem te irányítod, viszont eltöltöttem magammal 39 évet, rá is untam magamra, és annyira örülök, hogy végre valaki mást helyezhetek előtérbe.”

A 40 éves McAdams bevallottan várt az anyasággal, csak most érezte elérkezettnek az időt, és nem bánta meg, hogy most alapított családot. A rajongók azonban hiába várnak több részletet kedvencüktől, Rachel leszögezte, hogy ettől többet nem fog elárulni a kisfiáról, szeretné neki nyugodt életet biztosítani. Az azonban hozzátette, hogy annyi mókában és nevetésben még sosem volt része, mint mostanában.