Megható poszttal reagált Golden Globe-jelölésére Lady Gaga

 

Filmje, a Csillag születik idén az egyik legtöbb díjra esélyes alkotás.

Csütörtökön a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szervezete (HFPA) a Beverly Hilton Hotelben, élő adásban jelentette be a Golden Globe-díjkategóriák jelöltjeit, melyek közül a Dick Cheney életéről szóló Vice című politikai vígjáték kapta a legtöbb, összesen hat filmes jelölést.

Lady Gaga és Bradley Cooper a Csillag születik című filmben (Fotó: Youtube)

Lady Gaga és Bradley Cooper a Csillag születik című filmben (Fotó: Youtube)

Ugyancsak jól teljesített Bradley Cooper első rendezése, a Csillag születik is, mely a legjobb drámai film, a legjobb rendező, a legjobb női főszereplő (dráma), a legjobb férfi főszereplő (dráma) és a legjobb eredeti betétdal kategóriában száll versenybe.

Bradley Cooper és Lady Gaga (Fotó: Getty Images/Michael Tran)

Bradley Cooper és Lady Gaga (Fotó: Getty Images/Michael Tran)

Lady Gaga nem sokkal a bejelentés után közösségi oldalán reagált a jelölésre:

“Hálás vagyok a Csillag születik minden mai jelöléséért. Ez a film minden résztvevő számára álomprojekt volt, családdá kovácsolódtunk a forgatások alatt. Nem is lehetnék boldogabb, hogy elismerik Bradley utánozhatatlan látásmódját és előadását, valamint, hogy értékelik a Mark Ronsonnal, Anthony Rossomandóval és Andrew Wyattel közösen írt dalunkat, a Shallowt. Alig merem elhinni, hogy jelöltek a legjobb színésznő kategóriában. Hálás vagyok a HFPA támogatásáért. Nagyon köszönöm!” – írta Gaga, akinek egyébként már vagy egy Arany Glóbusza, amit 2016-ben nyert el az Amerikai Horror Story: Hotel című sorozatban nyújtott alakításáért

A 76. Golden Globe díjátadó gálát 2019. január 6-án rendezik a Beverly Hiltonban. A háromórás műsor házigazdája Sandra Oh és Andy Samberg lesz. A jelöltek teljes listáját, az alábbi cikkünkben találja meg.