Goldie Hawn és Kurt Russell odáig van a legkisebb unokáért

 

Kate Hudson egy meghitt pillanatot kapott lencsevégre, melyet követőivel is megosztott.

Október 2-én született meg Kate Hudson és Danny Fujikawa első közös gyermeke, Rani Rose, a kislány pedig a nagyszülők szeme fénye. A 73 éves Goldie Hawnról és a 67 éves Kurt Russellről a színésznő készített egy bájos fotót, mely szavak nélkül is mindent elmond.

“Nagymama és nagypapa szolgálat közben, vagy mondjam azt, hogy Télapó és Télanyó?” – utalt Kate mostohaapja új karácsonyi filmjére, a The Christmas Chroniclesre, melyben Kurt alakítja a “Nagyszakállút”.

Kate persze tapasztalt anyuka, hiszen korábbi kapcsolataiból két fia született, a 14 éves Ryder, Chris Robinsontól, és a 7 éves Bingham, Matthew Bellamytól, ennek ellenére a mai napig is kikéri édesanyja véleményét a gyermeknevelésről, főleg most, hogy egy kislány érkezett a családba.

“Anyaként követtem el hibákat, mint mindannyian, és még fogunk is. A legfontosabb, hogy legyünk hitelesek, és hűek önmagunkhoz. Mutassunk példát, de ne a szavainkon, hanem a cselekedeteinket keresztül” – tanácsolta legutóbb immáron háromgyermekes lányának Goldie.