A lélegzet is eláll Priyanka Chopra esküvői ruhájától és a 23 méteres fátylától

 

Milyen is egy álomesküvő? A sztárpár egy hete tartó ünnepsége nem is tudná azt megfelelőbben illusztrálni.

Miután Priyanka Chopra és Nick Jonas a hétvégén kimondták a boldogító igent, ráadásul egy hindu és egy keresztény szertartás keretében is, már nem is olyan megdöbbentő, hogy a pár még ezt tudja hova fokozni. Kedden a színésznő és az énekes esküvői fogadást tartott, Újdelhi egyik legelegánsabb szállodájában, a Taj Palace Hotelben, ahol az indiai miniszterelnök, Narendra Modi is tiszteletét tette.

Az alkalomból Priyanka immáron harmadik menyasszonyi ruháját viselhette, mely egy Falguni Shane Peacock kreáció volt, amihez gyémánt fülbevalót és nyakéket viselt. Ez a ruha azonban csak a hab volt a tortán, a People magazin által közzétett friss fotók alapján az a Ralph Lauren darab, melyben először kimondta az igent, igazán fenséges volt, köszönhetően a csipkés részleteknek, és a közel 23 méter hosszú fátyolnak.

A dizájner ruha azért is igazi különlegesség, mert Lauren eddig leginkább a családtagjainak tervezett csupán menyasszonyi ruhákat, Priyankával azonban kivételt tett.

Ugyancsak káprázatosan mutatott a színésznő abban a piros száriban, melyet a hindu ceremónián viselt, de nem kevésbé volt látványos Nick hagyományos öltözéke sem a turbánnal kiegészítve.

A 36 éves Priyanka és a 26 éves Nick elsöprő szerelme nyolc hónappal ezelőtt kezdődött, a rajongók számára is nagy meglepetés volt a gyors esküvő, mely egyértelműen átgondoltabb és tökéletesebb volt annál, mint amit a legtöbben két év alatt szerveznek.