Nézeteltérés ide vagy oda, a karácsonyt együtt tölti Katalin és Meghan hercegné

 

Viszálytól hangosak a brit lapok, de a család ünnepi tervei emiatt biztosan nem változnak.

A „csodálatos négyes”, így emlegetik Vilmos herceget, Katalin hercegnét, Harry herceget és Meghan hercegnét. Az elmúlt pár napig a külvilág úgy vélte, hogy a két trónörökös és bájos feleségeik kapcsolata már-már képeslapszerűen giccses, azonban felröppentek olyan pletykák, hogy Katalin és Meghan valójában nem jön ki olyan jól egymással, mint azt mindenki hiszi.

Vilmos, Katalin, Meghan és Harry a tavalyi karácsonyi misén (Fotó: Getty Images)

Vilmos, Katalin, Meghan és Harry a tavalyi karácsonyi misén (Fotó: Getty Images)

A Kensington-palota nemrégiben hivatalosan is bejelentette, hogy Harry és várandós kedvese az Erzsébet királynőtől nászajándékba kapott Frogmore-villába teszi át székhelyét. Persze rögtön arról kezdtek el pusmogni, hogy a két hercegné nem találja a közös hangot, ezért is a költözés, de a nézeteltérést és a rossz viszonyt a családból mindenki rendületlenül tagadja. Hogy van-e igazság a szóbeszédben, nem tudni, mindenesetre a család most még inkább az egységét szeretné bizonyítani.

Több brit lap is arról cikkezett a hétvégén, hogy a karácsonyt is külön tölthetik Vilmosék és Harryék, azonban a People magazin több forrásból is informálódott, és kiderült, hogy a sandringhami karácsonyon hiánytalan lesz a királyi család. „Az tény, hogy Katalin és Meghan nem a legjobb barátnők, de tavaly is kellemes időt töltöttek el a családdal az ünnepen, és már mindketten nagyon várják az idei összejövetelt” – erősítette meg egy bennfentes a magazinnak.

Károly herceg 70. születésnapja alkalmából közreadott családi fotó (Fotó: Getty Images/Handout)

Az egész család együtt ünnepel (Fotó: Getty Images/Handout)

Katalin, Vilmos és gyermekeik a közeli családi birtokon, Amner Hallban töltik az éjszakákat, Harry és Meghan pedig vélhetően a királynő vendégszeretetét élvezi majd a sandrinhghami kastélyban, ahogyan Doria Rangland is, Meghan anyukája.