Lindsay Lohan visszatérését egy elképesztő Disney hercegnős fotósorozat koronázza

 

A Paper magazin legújabb kiadásában Hamupipőkeként és Csipkerózsikaként is látható az egykori botrányhősnő.

Lindsay Lohan visszatér a képernyőkre, most a realtyk világát szeretné meghódítani. A 32 éves színésznő egy éjszakai szórakozóhelyet nyitott Görögországban, birodalmának sikeréről vagy épp bukásáról szól majd az MTV új valóságshow-ja, mely Lindsay Lohan’s Beach Club címen januártól lesz látható.

A nagy bejelentés apropóján pedig a Paper magazin készített interjút Lindsay-vel, aki Disney hercegnők, többek között Hamupipőke és Csipkerózsika bőrébe bújt az alkalomból. Az elképesztő fotók mellett Lohan sérelmeiről is őszintén mesélt, melyet a média miatt kell nap, mint nap elszenvednie.

“Szeretném tudni, hogy miért bántanak állandóan a sajtóban. Csinálhatok 99 jó dolgot, ha az egyetlen rossz az, amivel a lapok foglalkoznak. A színfalak mögött igyekszem magamból a legtöbbet kihozni, de ezt sosem említik meg” – panaszolta.

A félresiklott gyereksztár címkéje ellen is küzd a mai napig, mivel ami a múltban történt vele, az a jelenében számára maximum már csak egy rossz emlék.

Lindsay éveken át alkohol -és drogproblémákkal küzdött, többször is letartóztatták, amiért drogos befolyásoltság alatt, vagy ittas állapotban vezetett. A bíróság többször is elvonókúrára kötelezte, így színészi karrierjét is fel kellett függesztenie. Ma már azonban egészséges életet él, üzletasszonyként Mykonoson tölti az év nagy részét, de már nem ő a partik királynője, ahogyan korábban ismerték

“Szeretem jól érezni magam, de ehhez nem kell innom vagy éppen megőrülnöm. Ha a bátyám, vagy a barátaim meglátogatnak, ők minden este buliznak, én azonban a legtöbbször hazamegyek és otthon főzök valamit azoknak az ismerőseimnek, akik szintén otthon ülők”.