Végre közös fotón Katalin hercegné és Vilmos herceg mindhárom gyermeke

 

A nagypapa, Károly herceg 70. születésnapja alkalmából készült családi portré egyszerűen tökéletes.

Károly walesi herceg 70. születésnapja alkalmából olyan portrék készültek, amelyek eddig még soha. Együtt pózolt Károly herceg és felesége, Kamilla hercegné, Harry herceg és felesége Meghan hercegné, Vilmos herceg és Katalin hercegné és persze a három csemetéjük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés,

 

Nemcsak azért különlegesek a felvételek mert a három generációt így még nem örökítették meg, hanem mert a testvérek, az ötéves György herceg, a hároméves Sarolta hercegnő és a hat hónapos Lajos herceg sem szerepelt eddig együtt.

A kicsik pedig el is lopják a show-t, leginkább a mosolygósabb beállításon, az pedig külön öröm, hogy a legifjabb kis herceget is láthatjuk, aki nagyon hasonlít bátyjára, Györgyre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés,

 

Károly Fülöp Artúr György, II. Erzsébet királynő és Fülöp edinburghi herceg elsőszülött fia, aki trónörökösi minőségében a walesi herceg címét viseli, 1948. november 14-én született. A jeles évforduló azt is jelenti, hogy Károly az angol-brit monarchia történetének első olyan walesi hercege, aki nem uralkodóként éri meg 70. születésnapját.