Ennyi maradt csupán a tűzvész után Miley Cyrus gyönyörű otthonából

 

Az énekesnő 500 ezer dollárt ajánlott fel Malibu helyreállítására.

Miley Cyrus énekesnő, párja, Liam Hemsworth után most maga is saját szemével nézte meg, mi maradt a Kalifornia szerte pusztító tűzvész után otthonából. A látvány szívszorító, hiszen porrá lett az épület, az egyetlen, ami megmaradt az egy vélhetően betonból kiöntött “Love” (szeretet) felirat, ami mementóként emlékezteti Miley-t a régi szép időkre, melyről egyébként egy képet is posztolt közösségi oldalára.

“A házunk a tűzvész előtt és után. Bármi is legyen az, amivel segíteni tudsz, adakozz a malibui alapítványnak, hogy visszaállíthassák Malibu varázsát.” – írta az énekesnő, aki kedvesével együtt összesen 500 ezer dollárt adományozott a helyreállításra.

Liam kedden szintén a katasztrófa érintett területen járt, az egész napot a szomszédokkal töltötte, akik közül többen mindenüket elvesztették. A színészt meghatotta a malibui közösség összetartása, akik tagjai ezekben a borzasztó időben is ott segítenek egymásnak, ahol csak tudnak.

A tűzben Gerard Butler színész és Robin Thicke énekes háza is oda lett.

Mindeközben Donald Trump amerikai elnök természeti katasztrófa sújtotta területté nyilvánította egész Kaliforniát, így tűzvészek áldozatai külön szövetségi pénzügyi segítséget igényelhetnek lakásépítéshez, munkanélküli támogatáshoz, vagy jogi tanácsadáshoz. Hétfőn éjjel a tűzvész halálos áldozatainak száma 42-re emelkedett. A Kalifornia történetének eddigi legpusztítóbb tűzvésze egyelőre nem enyhül, eddig 150 ezer embert evakuáltak, és a legutóbbi hírek szerint Észak-Kaliforniában 228 embert eltűntként tartanak számon.