Ryan Reynolds minden várakozást felülmúl Pikachuként

 

A világot melyben emberek és Pokémonok békében élnek együtt Rob Letterman filmvászonra álmodta. Már az első előzetes is megérkezett hozzá!

Tavaly decemberben sokakat meglepett Ryan Reynolds döntése, aki elfogadta az élőszereplős (kivéve a pokémonokat) Detective Pikachu főszerepét. A színész nem csak a szinkronhangját kölcsönzi Pikatchunak, de digitális mozgásrögzítéssel maga játssza el a cuki sárga karaktert.

Hétfőn pedig megérkezett a film első előzetese, ami felülmúlja a várakozásokat. Pikachu egyszerre egy imádnivaló kis sárga szőrmók, hangja miatt viszont egy igazán vagány karakter. Akik eredeti nyelven is láttak már Ryan Reynolds-filmet, azoknak bizonyára furcsa lesz a képi- és hanghatás együtt, és tényleg nehéz elvonatkoztatni, szokatlan a Deadpool hangján megszólaló Pikachu.

A 2019. május 10-én bemutatásra kerülő mozi nagy meglepetés a filmet ihlető rajzfilm rajongóinak, hiszen Pikachu a feldolgozásban tényleg tud beszélni, de csak a Justice Smith által alakított Tim Goodman érti őt, mindenki más csak a cuki hangokat hallja.