Owen Wilson nem kíváncsi újszülött kislányára

 

A színész állítólag nem szeretne részt venni októberben született gyermeke nevelésében.

Október elején ismét apuka lett Owen Wilson amerikai színész, akinek Varunie Vongsviratestől született egy kislánya. Az anyuka elmondása szerint ő és Wilson 5 éven át randevúztak, kapcsolatuk gyümölcsével viszont a korábbi hírekkel ellentétben nem szeretne kapcsolatot a sztár.

Owen Wilson. (Fotó: MTI/EPA)

Owen Wilson. (Fotó: MTI/EPA)

A UsMagazine informátora szerint Owen még nem találkozott a kis Lylával, és nem is szeretne kapcsolatot vele a jövőben sem, és a gyerek felügyeletét és teljes mértékben az anyára bízza. Owen állítólag egyáltalán nem tartja a kapcsolatot gyermeke anyjával, bár exe az első hetekben tudatta vele a terhesség tényét.

A színész később apasági tesztet csináltatott, mely igazolta az anya állítását, miszerint övé a pici, aki egyébként a közzétett fotók szerint is tagadhatatlanul hasonlít híres apukájára.

A magazin egy csalástagot is megpróbált megszólaltatni az ügyben, aki azzal kommentálta a botrányt, miszerint magánügyről van szó, további kérdésekre viszont nem felelt. Bár Wilson nem szeretne a kislány apja lenni, ez vélhetően nem jelenti azt, hogy anyagilag nem támogatja majd anyát és gyermekét.

A színésznek egyébként van már két csemetéje, 40 éves volt, mikor Robert Ford névre keresztelt fia megszületett akkori barátnőjétől, Jade Duelltől, öt évvel később pedig személyi edzője, Caroline Lindquist hozta világra második fiát, Finnt.