Döbbenetes megkötéseket tartalmaznak Chris Pratt és Anna Faris válási papírjai

 

Bár már nem alkotnak egy párt, közös kisfiuk érdekében szokatlan döntést hoztak meg.

Öt éven át nem lakhat öt mérföldnél távolabb egymástól Anna Faris és Chris Partt a válás után, amiben hatéves kisfiuk, Jack miatt egyeztek meg. A kiszivárgott dokumentumok szerint, ha bármelyik félnek, bármilyen okból távolabb kell költöznie, azt három hónappal előtte írásban jeleznie kell a másik szülőnek. További előírás, hogy ha Anna vagy Chris a kis Jackkel együtt szeretne külföldre utazni, az is előzetes bejelentéshez kötött, melyet legalább 30 nappal korábban kell megtenni.

Chris Pratt és Anna Faris tavaly szakított. (Fotó: MTI/EPA)

Chris Pratt és Anna Faris tavaly szakított. (Fotó: MTI/EPA)

Az egykori sztárpár tavaly augusztusban szakított, a jogi procedúra pedig a napokban zárult le. A dokumentumok szerint Chris és Anna közösen neveli tovább hatéves fiukat, Jacket. A vagyont érintő kérdésekben nem volt vita, mivel a párnak érvényes házassági szerződése volt, ennek, na meg persze egy felfogadott magánbírónak köszönhetően az egész folyamat barátságosan zajlott és meglehetősen gyorsan.

Bár a válást csak most mondták ki, már Faris és Pratt is tovább lépett. A színésznő a 48 éves Michael Barrett operatőrrel jár, míg exe Arnold Schwarzenegger lányát, Katherine-t hódította meg.