A Spice Girls végre megtörte a csendet Victoria Beckhammel kapcsolatban

 

A csapat ismét turnéra indul, de az időközben sikeres divattervezővé előlépő Victoria nem kér a koncertekből.

A csaknem két évtizede feloszlott lánycsapat, a Spice Girls amely utoljára a 2012-es londoni olimpián lépett fel együtt ismét turnéra indul. Az 1990-es évek brit popzenéjének példátlan sikerű lánybandája hétfő délután jelentette be hivatalosan, hogy 2019-ben hat stadionkoncertet ad Nagy-Britanniában.

Az együttes azonban nem lesz teljes, Victoria Beckham ugyanis nem csatlakozik a lányokhoz, távolmaradásáról pedig most először nyilatkozott az egyik tag, Mel B.

“Igen, ez nehéz dolog, hiszen ő is része a csapatnak. Volt idő, amikor én sem voltam biztos benne, hogy tényleg ismét turnéznunk kellene, támogattuk egymást és megértettük a másik döntését, ezt tesszük most is, mindig is ez jellemzett minket.”

Nem sokkal a koncertkörút bejelentése után egyébként Victoria Beckham – aki az elmúlt években nemzetközileg elismert divattervezővé lépett elő – külön közleményben tudatta, hogy minden jót kíván az együttes többi tagjának, de ő üzleti elkötelezettségei miatt nem tud részt venni a koncerteken.

Victoria Beckham. (Fotó: Getty Images)

Victoria Beckham. (Fotó: Getty Images)

A kéthetes turné Manchesterben kezdődik június 1-jén, majd Coventry, Sunderland, Edinburgh és Bristol következik, és a koncertsorozat végállomása a londoni Wembley Stadion lesz június 15-én. A jegyárusítás szombaton, brit idő szerint délelőtt fél 11-kor – közép-európai idő szerint fél 12-kor – kezdődik.