Húszéves lett Paul Walker gyönyörű lánya

 

Meadow puccos parti helyett, egy szelet tortával ünnepelt.

Az utóbbi két évben igen keveset lehetett hallani Paul Walker lányáról, a november 4-én születésnapját ünneplő Meadow Rain Walkerről. A sztárcsemete közösségi oldalán sem aktív egy ideje, leginkább színész édesapja emlékét próbálja életben tartani a néha-néha közzétett régi családi fotókkal.

Ha új képet a leányzó nem is tett közzé, Instagram sztorijában megmutatta, hogyan ünnepelte 20. születésnapját. Meadow egy szelet tortán fújta el az ünnepi gyertyáját, a felvételen pedig egy melegítőfelsőben látható, így arra következtetünk, zajos parti helyett, idén családi körben ünnepelt.

Walker lánya gondatlanságból való halálokozásért perelte be három évvel ezelőtt a Porsche autógyárat, mivel szerinte a sportautónak, amelyben a filmsztár végzetes balesetet szenvedett, számos tervezési hibája volt. A Porsche válasza szerint Walker “tudatosan és önként vállalt minden kockázatot” azzal, hogy a kocsi utasa lett. A pert tavaly Meadow kérésére megszüntették.

Meadow mellesleg apja 25 millió dolláros vagyonának egyedüli örököse, aki korábban az autót vezető Roger Rhodas vagyonából 10,1 millió dolláros kártérítést is kapott.