Justin Bieber egy ideig szünetelteti zenei karrierjét

 

Mindezt Hailey Baldwin kedvéért teszi, akivel most az ifjú házasok gondtalan életét éli.

Bár a pár még mindig nem erősítette meg, a külföldi sajtó hisz a nagybácsi, Alec Baldwinnak, aki szerint a pár tényleg kimondta az igent, azért mondják csupán, hogy nem házasok, mert szerintük csak a pap előtt elmondott hűségeskü teszi őket férjjé és feleséggé.

Mivel ennek fényében a hivatalos önkormányzati ceremónián túl vannak, már hetek óta férjnek és feleségnek nevezik őket, bár ezzel kapcsolatban nekünk még vannak fenntartásaink.

A párt mostanában folyton együtt látni, nem bujkálnak a fotósok elől sem, csupán annyi időt szeretnének együtt tölteni, amennyit lehet. Ez persze azt is jelenti, hogy a munkára kevesebb idő jut, de Justin egyébként is azt tervezte, hogy családi állapotának megváltozása után kicsit szünetelteti zenei karrierjét, és csak Hailey-re koncentrál.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az ifjú feleség is egyetért a nagy semmittevéssel. Miközben Bieber nem áll rá kész, hogy új lemezt készítsen, addig Hailey tele van energiával, és megannyi új projekt vár rá, amikbe szívesen belekezdene már. Azt persze megérti, hogy Justin most élvezi a pihenőt, hiszen tini kora óta folyamatosan a reflektorfényben volt, viszont az ő modell karrierje már más lapra tartozik.