Selena Gomez nem áll készen a visszatérésre

 

Kórházi kezelése után most a radar alatt szeretne maradni egy jó darabig.

Selena Gomez napokig kórházi kezelésre szorult, depressziója ismételten hatalmába kerítette, miután friss vérképe nem a legjobb hírekkel szolgált számára. A veseátültetésen átesett énekesnőnek igen alacsony volt a fehérvérsejtszáma, ami az ő esetében aggasztó. Az elmúlt napokban úgynevezett dialektikus viselkedésterápián vett részt, melyet olyan betegeknél alkalmaznak, akiknél gyakori a halállal kapcsolatos gondolatok tartós fennállása.

Az énekesnő szeptember elején a Coach új táskakollekcióját reklámozta. (Fotó: Getty Images/Frederick M. Brown)

Az énekesnő szeptember elején a Coach új táskakollekcióját reklámozta. (Fotó: Getty Images/Frederick M. Brown)

Selena a friss hírek szerint azonban sokkal jobban érzi magát, családjára, barátaira és egészségére koncentrál, és lépésről lépésre halad. A barátai szerint látszik rajta, hogy túl van a nehezén.

Azonban a reflektorfénybe való visszatérése még várat magára, ez az időszak számára most teljesen másról szól, közösségi oldalát is hanyagolja, a rajongói nagy bánatára.

Az énekesnőt 2013-ban lupusszal diagnosztizálták, mely miatt kemoterápiás kezelésre szorult. Gomeznek a gyógyíthatatlan autoimmun betegsége miatt volt szüksége az új szervre, amit legjobb barátnője, Francia Raisa színésznő ajánlott fel neki.