Visszatérhet a Jurassic Park klasszikus szereplőgárdája?

 

Bryce Dallas Howard visszahozná őket a Jurassic World harmadik részéhez.

A mögöttünk lévő nyár nagy durranása volt a Jurassic World: Bukott birodalom, és az alkotók már javában készülnek a következő részre. A női főszereplőnek, Bryce Dallas Howardnak már van is ötlete, mivel lehetne még jobban feldobni a folytatást.

Bryce Dallas Howard. (Fotó: Getty Images)

Bryce Dallas Howard. (Fotó: Getty Images)

„Visszahoznék annyi régi szereplőt a Jurassic Parkból, amennyit csak lehet – mondja a színésznő legújabb interjújában. – Jó kezdetnek bizonyult, hogy Jeff Goldblum pár pillanatra felbukkant a Bukott birodalomban, de ez azért nagyon kevés. Meg kellene mutatni, hogy a többi karakter hova jutott az eltelt 25+ év alatt, mit gondolnak a dinóprojektről, és mit tesznek a totális katasztrófa láttán. A Bukott birodalomban kinyitották Pandora szelencéjét, a dinók rászabadultak a világra, a harmadik rész nagy kérdése az lesz, mit lehet ezzel kezdeni.”

Bryce Dallas Howardot hamarosan tőle szokatlan szerepben láthatjuk az Elton John felemelkedését megéneklő Rocketman című filmben. „Ilyen még nem fordult elő velem, egyrészt Elton anyját alakítom, másrészt énekelek is – nevet a színésznő. – Mondjuk utóbbi nem meglepő, hiszen ez egy musical fantasy, amely Elton zenéjével meséli el a történetét. Mindent elsöprő energia és szív van benne, humoros, gunyoros és teátrális, ami a műfajra – és Eltonra is – annyira jellemző.”