A nap híre: Meghan hercegné és Harry herceg első gyermekét várja

 

A Kensington-palota közönségi oldalán jelentették be, hogy 2019 tavaszán újabb királyi baba érkezik.

Első gyermekével várandós Meghan hercegné, Harry herceg feleség. Az amerikai színésznő, aki ma már a brit királyi család egyik legkedveltebb tagja, jövő tavaszra várja a babát, akinek neméről egyelőre nem érkezett hír.

A Kensington-Palota közösségi oldalain hétfőn reggel egy közös portré kíséretében jelent meg a bejelentés, melyre már sokan vártak, hiszen hetek óta pletykálták már, hogy Meghan várandós. Hétvégi szettje szintén olaj volt a tűzre, Eugénia hercegnő esküvőjén viselt bő kabátja szinte teljes mértékben elfedte alakját. A pár egyébként épp a menyegzőn árulta el a családtagoknak, hogy érkezik a trónörökös, mely egyébként nem volt szép húzás, hiszen ez Eugénia nagy napja volt.

Meghan hercegné Eugénia hercegnő esküvőjén. Fotó: Getty Images/Pool/Samir Hussein)

Meghan hercegné Eugénia hercegnő esküvőjén. Fotó: Getty Images/Pool/Samir Hussein)

Meghan és Harry azért várt a gólyahírrel, mert túl akartak lenni a 12 hetes ultrahangon, ahol minden rendben találtak a picinél, aki várhatóan április végén születik meg. Egyelőre a kismama is majd kicsattan, erről tanúskodnak a hétfőn Sydney-ben róla készült fotók.

Az ausztrál látogatás az első közös útja a házaspárnak, melynek keretében a következő napokban a Fidzsi-szigeteken, sőt Tongán is várják őket. Bár a brit Külügy- és Nemzetközösségi Minisztérium várandós nők számára nem javasolja az utazást a Zika-vírus fenyegetettség miatt, Meghan és Harry nem mondta le a látogatást.

Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája, aki a hatodik helyen áll a brit trónöröklési sorban, a London nyugati határában fekvő Windsor ősi királyi rezidenciájának Szent György-kápolnájában esküdött örök hűséget amerikai hitvesének, Meghan Markle-nak idén májusban.