György herceg és Sarolta hercegnő végighuncutkodta a királyi esküvőt

 

Hála rosszcsont unokatestvérüknek, aki nem hagyta, hogy a kisebbek unatkozzanak Eugénia hercegnő esküvőjén.

Férjhez ment II. Erzsébet királynő unokája, Eugénia hercegnő, aki a polgári származású Jack Brooksbanknak fogadott örök hűséget péntek délben a windsori Szent György-kápolnában.

Sarolta hercegnő és György herceg Eugénia hercegnő esküvőjén. (Fotó: Getty Images)

Sarolta hercegnő és György herceg Eugénia hercegnő esküvőjén (Fotó: Getty Images)

Bár az ifjú páron látszott az idegesség, a királyi család legifjabb tagjai, mint György herceg és Sarolta hercegnő, talán életük egyik legszórakoztatóbb családi eseményén vettek részt. Őket unokatestvérük, a hétéves Savannah Phillips szórakoztatta a számukra kevésbé érdekes ceremónia alatt. A jól mulató gyerekhadról persze több fotó is készült a templomban, ahogyan megérkezésükről is.

A nagy sietségben a kápolna lépcsőjén többen is elestek, köztük Katalin hercegné és Vilmos herceg kislánya, Sarolta is, aki szerencsére nem tulajdonított különösebb jelentőséget a milliók előtti botladozásnak, később is csupa mosoly volt, ráadásul ügyesen integetett.

 

A Cambridge-i herceg és hercegné gyerkőcei ismételten fontos szerephez jutottak az esküvőn, ahogy a rokonok eddigi menyegzőin, úgy György ezúttal is esküvői apród, míg testvére, koszorúslány volt, akárcsak Isla Philips, Mia Tindall, Maud Windsor, és sokak meglepetésére Theodora Williams, aki Robbie Williamsz énekes kislánya.

Eugénia hercegnő és férje, Jack Brooksbank  a ceremónia után. (Fotó: Getty Images)

Eugénia hercegnő és férje, Jack Brooksbank a ceremónia után (Fotó: Getty Images)

Az esküvő bár nem ért fel Meghan hercegné és Harry herceg májusi grandiózus menyegzőjéhez, igazán fenséges volt, úgy mint a menyasszony Peter Pilotto által tervezett ruhája, melyet hajtogatott uszálya és kivágott háta tett különlegessé, na és persze a királynőtől az alkalomra kölcsönkapott smaragd tiara.

A zöld szín egyébként a koszorúslányok és apródok ruhájában is kiemelt szerepet kapott, ilyen árnyalatú szaténöv díszítette a lányoknál a fehér ruhákat, a fiúknál pedig a kék bársonynadrágot.

Robbie Williams és feleség, Ayda Field. (Fotó: Getty Images)

Robbie Williams és felesége, Ayda Field (Fotó: Getty Images)

Az esküvőn, melyre összesen 1200 embert hívtak meg, olyan sztárok tették tiszteletüket, mint Naomi Campbell, Liv Tyler, Demi Moore, Robbie Williams, Ellie Goulding, James Blunt, Cara Delevingne és Kate Moss. A királyi szertatás alatt pedig Andrea Bocelli olasz tenor énekelt, akit a Királyi Filharmonikus Zenekar kísért.