Ismét kórházban kezelik Selena Gomezt

 

Ismét mindenki az egykori Disney-sztárért aggódik, és úgy tűnik, van is rá ok.

A veseátültetésen átesett Selena Gomez rossz vérképe miatt pánikrohamot kapott, mivel a friss eredményben riasztóan alacsony volt a fehérvérsejtszám. Ez még szeptemberben történt, akkor csupán néhány napot töltött a Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Centerben, most azonban ismét orvosi felügyeletre van szüksége.

Az énekesnő szeptember elején a Coach új táskakollekcióját reklámozta. (Fotó: Getty Images/Frederick M. Brown)

Az énekesnő szeptember elején a Coach új táskakollekcióját reklámozta. (Fotó: Getty Images/Frederick M. Brown)

Selena az idegösszeroppanás szélén áll állapota miatt, így egy hete ismételten kórházba került, ahol még a kanült is kitépte a karjából. Világossá vált, hogy hosszabb kezelésre van szüksége a felépüléshez. Jelenleg úgynevezett dialektikus viselkedésterápián vesz részt, melyet olyan betegeknél alkalmaznak, akiknél gyakori a halállal kapcsolatos gondolatok tartós fennállása.

Márpedig Selena igen erős halálfélelemmel küzd veseátültetése óta. Az énekesnőt 2013-ban lupusszal diagnosztizálták, mely miatt kemoterápiás kezelésre szorult. Miközben a lapok elvonókúráról cikkeztek, ő a gyógyíthatatlan autoimmun betegségével küzdött. Gomeznek a lupusz miatt volt szüksége az új szervre, amit legjobb barátnője, Francia Raisa színésznő ajánlott fel neki.

A The Heart Wants What It Wants előadója három hete jelentette be, hogy most egy ideig eltűnik a közösségi médiából, majd öt éve tartó depressziójáról is mesélt, ami csak rosszabbodott azután, hogy exe, Justin Bieber fél éves kapcsolat után feleségül vette Hailey Baldwint.