Kiderült, melyik énekesnő csavarta el Channing Tatum fejét - már hónapok óta tart a románc

 

Hat hónapja, hogy a színész bejelentette, válik Jenna Dewantól, most pedig már azt is lehet tudni, ki mellett találta meg újra a boldogságot.

Sokakat megrázott Hollywood egyik legszebb párjának tavaszi bejelentése, miszerint majd kilenc évnyi házasság után inkább külön utakon folytatnák. Bár sokan még reménykedtek egy későbbi folytatásban, jött az újabb hideg zuhany. Channing Tatumról és Jenna Dewanról, akik a Step Up című film forgatásán szerettek egymásba, néhány héttel ezelőtt egy ismerősük azt nyilatkozta, hogy békülésükre tényleg semmi esély, mivel már mindketten továbbléptek.

Jessie J. (Fotó: Getty Images/Allen Berezovsky)

Jessie J. (Fotó: Getty Images/Allen Berezovsky)

Bár a pletyka akkor arról szólt, hogy egyiküknek sincs komoly kapcsolata, csupán rendszeresen randevúznak, most kitudódott, hogy Channinget valójában már hónapok óta Jessie J énekesnőhöz fűzik romantikus szálak. Tatum Seattle-ben Salt Like Cityben is részt vett új párja koncertjén, ráadásul egy mini-golf kurzuson is többen látták őket együtt, ahol mindenki számára egyértelmű volt, hogy itt nem csupán barátságról van szó.

Az exek egyébként kislányuk, az ötéves Everly kedvéért is a lehető legbarátibb kapcsolatra törekszenek, arról azonban nincs hír, hogy a friss fejlemények hogyan érintik Jennát.

Channing Tatum. (Fotó: MTI/EPA)

Channing Tatum. (Fotó: MTI/EPA)