Katalin hercegné és Vilmos herceg már rég nem alkotott ennyire cuki párost

 

Jó hangulatukat nem tudták és nem is akarták leplezni.

Katalin cambridge-i hercegné hivatalosan is visszatért a szülési szabadságáról, öt hónappal harmadik gyermeke, Lajos herceg megszületése után. Október eleje óta ismételten elfogadja a hozzá érkező különböző meghívásokat, így kerülhetett sor a férjével tett látogatására a Globális Egészségügyi Csúcstalálkozón, a szerdai lelki egészség világnap alkalmából.

Bár versenyről szó sincs, az Anglia legcukibb házaspárja címet az ott készült fotók alapján egyértelműen ők nyernék, simán lekörözve Harry herceget és Meghan hercegnét, akiket pár hete láthattunk utoljára. Katalin egyébként is szinonímája a bűbájnak, ehhez pedig ha még férje is társul, aki játszi könnyedséggel tudja megnevettetni feleségét, ott más nem rúghat labdába. A rendezvényen többek között egy az alkalom ihlette festményhez is hozzájárultak saját ecsetvonásaikkal, ennek is köszönhetően a háromgyermekes szülőkről szinte csak olyan képek készültek, melyen önfeledten kacagnak, vidám színezetet adva az egyébként komoly témának.

Katalin egyébként a szekrényéből egy már korábban látott ruhát vett elő, a lila Emilia Wickstead darabot legutóbb tavaly viselte németországi látogatásán.