Négy hónappal kislánya tragikus halála után, Bode Miller ismét apa lett

 

A világhírű síző lánya a nyáron vízbe fulladt, felesége már akkor várandós volt harmadik gyermekükkel.

Idén júniusban óriási tragédia érte az olimpiai és világbajnok amerikai alpesi sízőt, Bode Millert és feleségét, Morgant. Alig 19 hónapos kislányuk, Emeline Miller egy medencés partin ismeretlen körülmények között a vízbe esett, a kiérkező mentősök pedig hiába küzdöttek az életéért a helyszínen, később pedig a kórházban, de nem tudták megmenteni.

A baleset idején Bode felesége éppen harmadik gyermekükkel volt várandós, a kisfiú pedig a People magazin értesülései szerint október 5-én egészségesen világra is jött. A pár egyelőre nem osztott meg képet az újszülöttről és a nevét sem jelentették még be, bár a körülményeket tekintve, nem biztos, hogy ezt a közeljövőben meg fogják tenni. A pár első közös gyermeke, a szintén kisfiú, Nash Skan most hároméves.

Millernek egyébként van egy 2008-ban Chanel Johnsontól született lánya, Neesyn Dacey, és egy ötéves fia, Samuel Nathaniel, akinek pedig Sara McKenna az anyukája.

Bode Miller és felesége, Morgan Beck. (Fotó: Getty Images)

Bode Miller és felesége, Morgan Beck. (Fotó: Getty Images)

A 40 éves Bode Miller a legsikeresebb amerikai alpesi síző, 33 világkupa-győzelmet aratott, négyszer volt világbajnok, hat olimpiai érmet szerzett, köztük egy aranyat a 2010-es vancouveri téli olimpián. A 2014-es szocsi téli olimpia legidősebb érmes síelője volt 36 évesen.