Rowan Atkinson megdöbbentő bejelentést tett

 

A színész legismertebb szerepével kapcsolatosan nyilatkozott Graham Norton esti show-jában.

Mr. Bean az egyik leginkonikusabb karakter, aki évtizedek óta szórakoztatta a közönségét, köszönhetően Rowan Atkinson egyedülálló humorának, aki 1990-ben egy 15 részes komédiasorozattal debütált.

Rowan Atkinson Fotó: Getty Images/Stefania D'Alessandro

Rowan Atkinson Fotó: Getty Images/Stefania D’Alessandro

Az óriási rajongótábor hatására a szériából rajzfilmsorozat lett, majd két mozifilm is, az utolsó 2007-ben debütált. Talán éppen időszerű lenne feltenni a kérdést, hogy mikor érkezik a következő, azonban Atkinson hétvégi tévés szereplése tisztázta, nem lesz több mozi. Sőt, Mr. Beantől is búcsúzhatunk, ugyanis a színész lezárta életének ezt a fejezetét.

“Nem valószínű, hogy valaha ismét feltűnne. Eljött az az idő, amikor rájöttem, hogy mindent kihozam belőle, amit lehetett” – nyilatkozta Rowan a Graham Norton show-ban, bár azt azért hozzátette, hogy “soha nem mondd, hogy soha”.

Miközben azt gondolnánk, hogy ennyi év után nincs olyan ember, aki ne ismerne rá a sztárra, Atkinson a nézőkkel már-már szürreális élményét is megosztotta egy járókelőről, aki nem hitte el neki, hogy ő az igazi Mr. Bean.

Egy férfi egyszer azzal állította meg, hogy szakasztott mása a karakternek. Atkinson be is ismerte neki, hogy tényleg ő az, amit a férfi úgy nyugtázott, hogy “lefogadom, hogy nagyon szeretne ő lenni”, majd azt tanácsolta a színésznek, hogy vállaljon döblőri munkákat, mert nagyon sok pénzt szakíthatna vele.