Johnny Depp: tudom, hogy már sosem leszek Hamupipőke az emberek szemében

 

Először nyilatkozott a sztár a válásáról.

Az exfeleség, Amber Heard által családon belüli erőszak vádjával többszörösen is illetett Johnny Depp most először nyilatkozott botrányos válásáról a GQ magazinnak. A világ eddig a sztori egyik oldalát ismerte csupán, Depp most elárulta, akkor miért nem védte meg magát, és hogy miért is fog továbbra is hallgatni az ügyben.

“Nagyon fájt a dolog. Az, ami leginkább bántott, hogy olyannak festettek le, ami a lehető legtávolabb áll tőlem. Bántani valakit, akit szeretek? Nem, ilyet nem tettem, és nem is hangzik úgy, mint ami én volnék. De tartottam a számat, mert tudtam, hogy ez úgy is rám ragad és csak egyre furcsább lesz. Nem mentem bele versengésbe ezzel kapcsolatban. Én tudom az igazságot, és most úgy megyek haza, hogy megtartom magamnak” – nyilatkozta az 55 éves színész.

Mint ismeretes, Depp felesége 15 hónap házasság után 2016 májusában beadta a válókeresetet. Heard a Los Angeles-i bíróságon benyújtott dokumentumban “kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozott, valamint asszonytartást is igényelt az Oscar-jelölt színésztől. Depp állítólag évekig bántalmazta feleségét, melyről Ambernek fotói és videófelvételei is voltak. Az ex végül 7 millió dollárt kapott a válás kimondása után Johnnytól, amit jótékonysági szervezeteknek ajánlott föl, ezzel is bizonyítva, hogy nem a milliók miatt keltette rosszhírét férjének.

Johnny Depp és Amber Heard. (Fotó: Rex Features)

Johnny Depp és Amber Heard. (Fotó: Rex Features)

Hogy mi az igazság? Az továbbra is homályos, de ami biztos, hogy nem Depptől fogjuk megtudni.