Fény derült Meghan hercegné lenyűgöző menyasszonyi ruhájának titkára

 

Harry herceg felesége egy dokumentumfilmben árulta el, mivel is kedveskedett párjának a nagy napra.

Október végétől a nagyközönség is közelebbről szemügyre veheti Harry herceg amerikai hitvese, Meghan Markle menyasszonyi ruháját a windsori kastélyban, ahol a hercegi pár májusban mondta ki a boldogító igent.

Harry herceg és Meghan hercegné. (Fotó: MTI/EPA)

Harry herceg és Meghan hercegné. (Fotó: MTI/EPA)

Az HBO Queen of the World című dokumentumfilmjének előzetese pedig abba a pillanatba is bepillantást enged többek között, amikor Meghan hercegné hónapokkal a menyegző után ismét meglátja a lélegzetelállító, Givenchy divatház brit művészeti igazgatója, Clare Waight Keller által tervezett selyemruhát a kiállítóteremben.

“Látjátok valahol? Van itt egy darab kék szövet a fátyolba varrva. Ez volt az én valami kékem. Egy darab abból a kék ruhából, amit a Harryvel való első randevún viseltem” – hangzik el az eddig féltve őrzött titok.

Az október 26-án nyíló az Egy királyi esküvő: Sussex hercege és hercegnéje című tárlaton helyet kapott Meghan Markle öt méter hosszú fátyla is, amelyre a brit Nemzetközösség 53 országának növényvilágát hímezték, valamint az a gyémánt és platina fejdísz, amelyet II. Erzsébet adott kölcsön a ceremóniára és, amely még soha ezelőtt nem szerepelt kiállításon.

A kiállítást január 6-ig kereshetik fel az érdeklődők Windsorban. Azután áthelyezik, 2019. június 14. és október 6. között a történelmi Holyrood Palotában, a királynő edinburghi rezidenciáján lesz látható.