Folytatást kap a Space Jam - már a főszereplőt is kiválasztották

 

Húsz évvel az első film után most korunk kedvenc NBA sztárja társul Tapsi Hapsival.

A vegyes technikával, rajzolt és élő szereplőkkel rögzített Space Jam- Zűr az űrben című film a 90-es évek egyik nagy durranása volt, most pedig bejelentették, hogy érkezik a folytatás. Michael Jordan helyett azonban napjaink NBA csillaga, LeBron James kapta a főszerepet.

A mozit Terence Nance rendezi, a producer pedig a Fekete párduc rendezője, Ryan Coogler lesz, akinek ez lesz az első projektje a nagy sikerű Marvel-produkció óta.

“A Space Jam sokkal több annál, minthogy összefogok a Looney Tunes karakterekkel (hazánkban Bolondos dallamok). Ez ettől sokkal több, szeretném megmutatni a gyerekeknek, hogy mire képesek, hogy mit érhetnel el, ha nem adják fel az álmaikat.” – nyilatkozta LeBron filmes szerepéről a The Hollywood Reporternek.

Az szinte biztosra vehető, hogy több NBA sztár is feltűnik majd a folytatásban, konkrétumokat azonban nem tudni, ahogyan azt sem, hogy az első rész másik sztárja, Bill Murray visszatér-e. Az sem kizárt továbbá, hogy Michael Jordan is kap egy cameo-szerepet, aki egy korábbi interjúban lelkesen beszélt arról, hogy egy esetleges folytatásban szívesen közreműködne.

Tapsi Hapsira azonban, James Instagram posztja alapján biztosan számíthatunk, az egyik öltözőszekrény felett bizony az ő neve is olvasható. A Space Jam 2 premierje az NBA szezon lezárta után, 2019 nyarán érkezik.