Taylor Swift szerelme most először nyilatkozott a kapcsolatukról

 

Másfél éve boldogok együtt, de meg is dolgoznak érte alaposan.

Taylor Swift és a Londonban élő brit színész, Joe Alwyn kapcsolata rendíthetetlen, titkuk pedig egyszerű, nem nyilatkoznak róla. Az elmúlt másfél évben egyikük sem válaszolt a riporterek szerelmüket firtató kérdéseire, Joe azonban most először kivételt tett, és elárulta, hogy a nagy távolság ellenére, mégis hogyan tudják életben tartani szerelmüket.

Taylor Swift és Joe Alwyn. (Fotó AFP/Rex Features)

Taylor Swift és Joe Alwyn. (Fotó AFP/Rex Features)

“Tudom, hogy az életünknek ez a része nagyon is érdekli az embereket. Titkolózunk, ezzel pedig sikeresen megóvtuk eddig a magánéletünket, ezt lassan kezdik elfogadni, de az az igazság, hogy jobban szeretek a munkámról beszélgetni” – mondta Joe a brit Vogue-nak.

Taylor Swift korábban Tom Hiddlestonnal és Calvin Harrissel sem bujkált a fotósok elől, aki tavaly tavasszal arra a következtetésre jutott, hogy ez vezethetett kapcsolatai végéhez. Ha nem is írható minden a sajtó számlájára, végül a titkolózás mellett tette le a voksát, ezzel pedig nagy kihívás elé állította azokat a lesifotósokat, akik lencsevégre akarják őt kapni kedvesével.

A taktika azonban helyesnek bizonyult, Taylor szerelmi életében minden a legnagyobb rendben, mióta a közösségi oldalakat is kihagyva a részleteket megtartja magának.