Robert Redford meggondolta magát - már megbánta a bejelentését

 

Legújabb filmje, a The Old Man & The Gun nem kap elég figyelmet a sajtótól, ennek pedig úgy véli, ő az oka.

Augusztus elején érkezett a hír, miszerint az Oscar-díjas Robert Redford visszavonul a színészkedéstől, a közönség pedig az idén ősszel az észak-amerikai mozikba kerülő The Old Man & The Gun című, igaz történeten alapuló filmben láthatja utoljára a mozivásznon a 82 éves színészt.

Robert Redford  (Fotó: Getty Images)

Robert Redford (Fotó: Getty Images)

Robert azonban friss interjújában már azt nyilatkozta, bár ne jelentette volna be, hogy nyugdíjazza magát Hollywoodból:

“Hiba volt azt mondanom, hogy visszavonulok, hiszen az ember sosem tudhatja.” – mondta a People magazinnak filmje New York-i premierjén, ahol sokkal többet faggatták a bejelentésének okairól, mint az alkotásról.

A David Lowery rendezte The Old Man & The Gun című, igazi történeten alapuló filmben Redford az amerikai bűnöző, Forrest Tucker bőrébe bújik, akit 17-szer kaptak el bankrablásért és minden alkalommal bebörtönözték, ám neki sikerült megszöknie.

A filmről azonban teljesen elterelte a figyelmet Robert nyilatkozata, miszerint ez a pozitív és felemelő hangulatú film lesz az utolsó, melyben színészként szerepel. Ezzel ellentétben most azt hangsúlyozta, hogy csupán a filmezés egy más területére próbál koncentrálni, bár arra nem tért ki, hogy ez a rendezésen kívül mit takar még.