Kitűzték a Downton Abbey-film premierdátumát

 

A régi szereplőkkel már szeptember elején megkezdődött a forgatás, a végeredményre pedig nem kell sokat várni.

A Downton Abbey rajongók évek óta nem voltak ilyen izgatottak. Mióta kiderült, hogy egész estés mozifilmmel folytatják a Crawley család történetét, sokakat elkapott a nosztalgia. A héten pedig újabb örömhír érkezett, kiderült, hogy már nem is kell olyan sokat várni a produkcióra, a filmet 2019. szeptember 13-án mutatják be.

Mint korábban beszámoltunk róla, szeptember elején a szereplők Instagrammos fotóiból már tudható volt, hogy megkezdődött a forgatás régi kedvenceinkkel. És, hogy kik is térnek vissza a filmben? Korábban Maggie Smith, aki Violet Crawley-t játszotta, azt nyilatkozta, hogy sztoriból kicsikarták az utolsó lehetőségeket is, később azonban az IMDB-nek elismerte, hogy örömmel visszatér, akárcsak Michelle Dockery, Joanne Froggatt, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Lesley Nicol, Michael Fox, és Laura Carmichael.

A sorozatot véglegesen lezáró mozifilmnek a pletykák szerint Cora és Robert Crawley 40. házassági évfordulója adná a felütést, mely így az 1930-as évekbe helyezné a család történetét.