Kiderült, hogy ki lesz a Super Bowl félidei show-jának fellépője

 

Ezúttal egy zenekar szórakoztatja majd az amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntőjének nézőit.

Több forrás is megerősítette a Varietynek a hírt, miszerint a Maroon 5 zenekar szórakoztatja a közönséget az 53. Super Baowl félidei szünetében.

Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton, James Valentine és Adam Levine (Fotó: Getty Images/David Livingston)

Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton, James Valentine és Adam Levine (Fotó: Getty Images/David Livingston)

Justin Timberlake, Bruno Mars és Beyoncé után most Adam Levine csapatáé a lehetőség, hogy történelmi show-t hozzanak össze, melyben a pletykák szerint olyan sztárok lesznek a segítségükre, mint Cardi B, akivel közösen készítették el a “Girls Like You” című idei slágerüket, vagy éppen Kendrick Lamar, aki pedig a “Don’t Wanna Know” című dalban működött közre.

A szervezők számára óriási kihívás, és persze nagy rizikó is a fellépő kiválasztása. Nem csak olyan előadót kell választaniuk, aki eddig még nem szerepelt, hanem olyat is, aki várhatóan egy esetleges botránnyal nem tereli el a figyelmet az amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntőjéről, ahogyan például Justin Timberlake (még az ’N Sync színeiben) tette, amikor 15 éve túlságosan hevesen ragadta meg partnere, Janet Jackson ruháját, amely alól így rövid időre kivillant az énekesnő fél keble.

Bár Justin feloldozást kapott, hiszen idén ő szórakoztatta a tomboló közönséget, a szervezők leginkább olyan átütő előadást várnak, amilyen Prince koncertje volt. A Super Bowl történetének legjobb pillanatai közé került, amikor a Purple Rain közben kifeszített ponyván keresztül láthattuk az azóta elhunyt zenész gitározó sziluettjét.

Az biztos, hogy a Marron 5-nak fel van adva a lecke…