Ütős lesz a Marvel Kapitány - megérkezett az első előzetes

 

Brie Larson a Marvel első önálló női szuperhősfilmjének főszereplője. Az ízelítő alapján pedig tökéletes a szerepre.

Hosszú út vezetett el odáig, hogy a Brie Larsont teljes “menetfelszerelésben” láthassuk, két évnyi várakozás után az Entertainment Weekly hozta le pár napja az első fotókat Carol Danvers pilótanőről, a megfilmesített Marvel univerzum legújabb hősnőjéről.

Kedd este pedig a mozi első előzetesét is bemutatták, mely első ránézésre is egy legyőzhetetlen női szuperhőst mutat majd be, méltó “ellenfele” lesz a DC Wonder Womanjének.

“Vannak emlékeim, bevillannak képek. Szerintem éltem ott, de azt nem tudom megmondani, hogy ez valóság-e” – mondja Denvers, aki származásán elmélkedik a mozi első előzetesében. A film a 90-es években játszódik majd, még azelőtt, hogy hőseink fele elpárolgott volna. Éppen ezért néhány már jól ismert karakter is feltűnik majd a filmben, mint Djimon Hounsou, aki Korath-ot, Lee Pace, aki Ronant, és Samuel L. Jackson, aki Nick Furyt alakítja. Jackson egyébként fel is tűnik a trailerben szemtakarója nélkül, a CGI-nek hála pedig ráncai is kisimultak.

A forgatókönyvet többek között Nicole Perlman és Meg LeFauve írta, a rendezői székekben pedig Anna Boden, és Ryan Fleck ül. A Marvel Kapitány 2019. március 8-án debütál az amerikai mozikban.