Újabb különös részletek derültek ki Mac Miller haláláról

 

A rapper múlt pénteken hunyt el, vélhetően drogtúladagolás miatt.

Mac Millerhez órákkal a halála után hívták ki a mentőt – olvasható a TMZ hírportál exkluzív cikkében, mely kiemeli, hogy a hatósági nyomozás jelenleg az előző éjszakai partira koncentrál.

Mac Miller, rapper. (Fotó: Getty Images/Jamie McCarthy)

Mac Miller, rapper. (Fotó: Getty Images/Jamie McCarthy)

Információk szerint a rapper barátaival töltötte az éjszakát, akik múlt csütörtök este mentek át Miller házába, majd másnap reggel távoztak. A hírességre múlt pénteken, dél körül találtak rá, s bár a lapnak tudomása van az előző napi partiról, a rendőrség szerint senki nem jelentkezett, aki megerősítette volna, hogy csütörtök este még élve látta a sztárt.

Továbbra sem derült ki, hogy ki hívta ki a mentőket az állítólag még lélegző, de tudatlan állapotban lévő Millerhez, akin a kiérkező mentők nem tudtak segíteni, így a helyszínen halottnak nyilvánították.

A nyomozásról jelenleg annyi tudható, hogy a helyszínen nem találtak kábítószer maradványokat, a rendőrség szerint valaki eltakarította a nyomokat.

A rapper a jelenlegi álláspont szerint drogtúladagolás miatt vesztette életét, melyet a rajongók öngyilkosságnak vélnek. Macet pár hónappal korábban hagyta el Ariana Grande énekesnő, így az a feltételezés, hogy szerelmi bánatában vette el az életét.

Mac Miller és Ariana Grande. (Fotó: Getty Images)

Mac Miller és Ariana Grande. (Fotó: Getty Images)

A halottkém 4-6 hét múlva közli várhatóan Miller halálának az okát.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!