Rajongói után kémkedett Jennifer Garner egy moziban

 

Sosem gondolta volna, hogy ekkora kihívást jelent számára beülni a nézők közé. Persze csak akkor, ha saját filmjéről van szó.

Jennifer Garner legújabb filmjében megidézi az Alias-korszakát, és ismételten egy kemény női karaktert formál meg. A Peppermint: A bosszú angyalában megölik férjét és gyermekét, majd úgy dönt, hogy maga fog igazságot szolgáltatni.

Amerikában már bemutatták az akciófilmet, melynek egyik vetítésére látogatott el a főszereplő. Jennifer a furcsa élményről Instagram oldalán számolt be, s bevallottan az volt élete egyik legkínosabb estéje.

Garnert a stúdió vette rá, hogy jegyet váltson saját filmjére és nézze is azt végig a közönség soraiban, erre viszont magától biztosan nem vállalkozott volna. Hogy miért? Jen egyik nagy félelme, hogy a rajongók utálják a mozit, vagy éppen a játékát, amit jobb nem hallani.

“Amire rájöttem ezen élményem során az az, hogy valójában nyuszi vagyok. Szeretném mindenkinek megköszönni, hogy a nehezen megkeresett pénzét Riley North-ra, azaz rám költötte. Ha a héten ti is megnézitek, ki tudja, talán utánatok is leskelődni fogok a függöny mögül” – írta videójához Garner, aki a film vége után hallgatta ki a nézők beszélgetését az alkotásról. Jennifer egyébként pozitív kritikákat kapott.