Mark Wahlberg hajnalban kezdi az edzést, hogy ilyen szívdöglesztő maradjon

 

Elképesztően feszes napirendjében háromszori testedzés is szerepel.

Mark Wahlberg szigorúan betartja a napirendjét, mely több edzést is tartalmaz, bár elnézve a kidolgozott felsőtestét, ez nem is meglepő. A minap egyik Instagram követője a napi rutinjáról faggatta a sztárt, aki kockás hasa mellett most beosztását is megosztotta a rajongóival.

Ebből kiderült, hogy a Transformes 47 éves sztárja hajnali fél háromkor kel fel, reggeli és imádkozás után pedig neki is fog az első másfél órás edzésébe. Nyolc óra előtt már fél órányi golfon is túl van, melyet délelőtt krioszaunázás követ. Mark délután is beiktat egy egyórás edzést, mely után végre van ideje a családjára is, este fél nyolckor pedig már ágyban is van.

Ez a feszes beosztás vélhetően csak akkor lép életbe, ha épp nem forgat, ebbe a napirendbe ugyanis a színészet már nem fér bele. Mindenesetre az elhivatottságának meg van az eredménye, a színész elképesztő fizikummal rendelkezik, a mai napig bomlanak utána a nők.

Mark Wahlberg napirendje. (Fotó: Instagram/Mark Wahlberg)

Mark Wahlberg napirendje. (Fotó: Instagram/Mark Wahlberg)

Wahlberget legközelebb a Instant Family című filmben láthatjuk, melyben Rose Byrne lesz a partnere, az alkotást novemberben mutatják be az amerikai mozik.