Ismét Katalin hercegné a kedvenc – Meghan Markle ezúttal alulmaradt

 

Katalinnak több évnyi előnye van, ezért is került ő a lista élére.

Ez az év Meghan Markle amerikai színésznőről szólt a brit királyi családban, aki tavasszal mondta ki az igent Harry hercegnek. Meghan azonban, aki üde, modern stílusáról híres, Katalin hercegnének nem ellenfél, ha a divatról van szó. Az Ebay internetes aukciós weboldal legújabb statisztikája szerint még mindig a háromgyermekes anyuka a család stílus influencere.

A hercegi pár a kis Lajos megszületése után pár órával. (Fotó: MTI/EPA)

A hercegi pár a kis Lajos megszületése után pár órával (Fotó: MTI/EPA)

Katalin tehát az, akinek öltözködési szokásai a leginkább ráhatással voltak 2018-ban a vásárlói szokásokra, bár Meghan hercegné ott van a nyomában, a lista második helyére került, akit nem más, mint Katalin kislánya, Sarolta hercegnő követ.

Katalin egyébként annak a piros Jenny Packham kismamaruhának köszönheti pozícióját, melyben májusban született kisfiával, Lajos herceggel kisétált a kórházból. Rengetegen kerestek hasonló darabok után az interneten, de tavaly ősszel viselt piros és fehér kabátja is nagy siker volt.

Katalin egy bájos Catherine Walker kabátban. (Fotó: Getty Images)

Katalin egy bájos Catherine Walker kabátban (Fotó: Getty Images)

Meghan ruhái közül egyértelműen menyasszonyi ruhája aratta az eddigi legnagyobb sikert, a Givenchy márkára 60 százalékkal többen kerestek rá az oldalon ennek köszönhetően.

Az ifjú pár a királyi családdal. Fotó: MTI/EPA

Harry herceg és Meghan hercegné hivatalos esküvői fotója (Fotó: MTI/EPA)