Drake a kórházban lepte meg 11 éves rajongóját

 

A születésnapos Sofia Sanchezt óriási meglepetés érte.

Sofia Sanchez egy 11 éves kislány, akinek két kívánsága volt születésnapja alkalmából: az egyik, hogy végre kaphasson egy új szívet, a másik pedig, hogy egyszer találkozhasson kedvencével, Drake-kel. A chicagói Ann & Robert H. Lurie’s Gyermekkórház kis betegének az operációra sajnos még várnia kell, de Drake a hétvégén látogatást tett nála, hogy erőt adhasson neki a rá váró megpróbáltatásokhoz.

champagnepapi (@champagnepapi) által megosztott bejegyzés,

Az énekes közösségi oldalára posztolt ki egy fotót a nagy találkozásról, mely először percekre szótlanná tette a kis Sofiát.

“Én és Sofi Bieberről és a kosárlabdáról beszélgettünk” – olvasható a bejegyzésben. Az énekes egyébként egy kis koncertet is rögtönzött, a God’s Plan című dalát adta elő rajongójának.

Sofiát cardiomyopathiával diagnosztizálták, mely egy szívizom betegség, aminek következtében a szív nem képes a szöveteket, szerveket megfelelő mennyiségű vérrel ellátni. A kislánynak szívátültetésre van szüksége, jelenleg várólistás.

“Már régóta ő az első kívánságom, ami teljesült. Ez volt életem legszebb születésnapi meglepetése. Köszönöm Drake, hogy meglátogattál és felvidítottál.” – mondta Sofia a kórház oldalán közzétett köszönővideóban. Remélhetőleg Sofia második kívánsága is rövid időn belül teljesül.