Egy magyar tervező is ott lesz a New York-i divathéten

 

A magyar Nanushka márka tényleg meghódítja a világot: a tervező, Sándor Szandra meghívást kapott a divatvilág egyik legfontosabb eseményére, a New York Fashion Weekre – írja a Bors.

Oscar de la Renta, Ralp Lauren, Marc Jacobs. Három név. A világ legismertebb divattervezői, akik évtizedek óta diktálják a divatot. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozik szeptember 12-én a magyar divattervező, Sándor Szandra is. A Nanushka márka megálmodója meghívást kapott a világ egyik legfontosabb divateseményére, a New York Fashion Weekre. A fiatal tehetség az itthon is jól ismert Michael Korsszal és Marc Jacobsszal egy napon fogja megmutatni a nagyközönségnek kreációit. Ez hatalmas elismerés – írja a Bors.

Sándor Szandra divattervező, a Nanushka márka tervező-ügyvezetője (Fotó: MTI/Földi Imre)

Sándor Szandra divattervező, a Nanushka márka tervező-ügyvezetője (Fotó: MTI/Földi Imre)

Nanushka a legnagyobbak között képviseli majd Magyarországot és a hazai divattervezést. Az elmúlt évek kemény munkája végre beérett. Hollywoodi sztárok, világhírű énekesek, modellek választják Sándor Szandra kreációit. Ahogyan azt keddi cikkünkben is írtuk, a múlt hónapban Kendall Jenner és Dua Lipa, míg az elmúlt egy év leforgása alatt Emma Watson, Uma Thurman, Jennifer Lawrence is magyar ruhában parádézott, hála Nanushkának. Ezeknek a sztároknak köszönhetően az elmúlt időszakban számtalan olyan írás jelent meg a világ leghíresebb magazin­jaiban, amelyekben Budapestről, mint egy új feltörekvő kreatív-ipari központról és luxus utazási célpontról cikkeznek.

A New York Fashion Week pedig újabb lehetőséget ad arra, hogy Magyarország és a magyar divatipar a világban megmutassa magát.