Téves hír terjedt Michael Schumacher 10 milliárdos spanyol villába költözéséről

 

Felesége Mallorcán vett maguknak egy helikopter leszállóval rendelkező ingatlant, mint kiderült, nyaralónak.

Michael Schumachert évek óta svájci otthonában kezelik, és bár családja visszatart minden információt az állapotáról, azt lehet tudni, hogy komoly javulás nem következett be azóta, hogy 2014-ben felébredt a kómából.

Michael Schumacher. (Fotó: MTI/EPA)

Michael Schumacher. (Fotó: MTI/EPA)

A napokban azonban felröppent a hír, hogy az egykori F-1-es pilóta felesége, Corinna Betsch által, a múlt hónapban vásárolt mallorcai luxusvillába költözik át a család, ami 27 millió fontba, átszámítva közel 10 milliárd forintba került.

A svájci L’Illustre magazin is lehozta a hírt, akiknek a mallorcai Andratx város polgármestere, Katia Rouarch ismerte el, hogy megkezdődtek az előkészületek Schumacher fogadására. Közeben a spanyol Marca magazin is megerősítette a költözésről szóló híreket, melyeket csütörtökön mind a spanyol városka önkormányzata, és Michael menedzsere is tagadott, miután futótűzként végigsöpört az interneten a költözés híre.

„A Schumacher család tervei között nem szerepel, hogy Mallorcára költöznek” – idézi a Bild honlapján megjelenő cikk Sabine Kehm szavait. A lap egyébként megemlíti, saját információi szerint Schumacherék valóban megvásárolták a szóban forgó ingatlant, de nem szándékoznak áttelepülni a mallorcai kisvárosba. Csupán egyfajta nyaralóként használják majd a birtokot, ahová Corinna, valamint a két gyermek, Mick és Gina visszahúzódhat.

A házról tudni lehet, hogy korábban a Real Madrid CF labdarúgócsapat elnökének, Florentino Pereznek a tulajdona volt. A 15 ezer négyzetméteres birtokon két medence található, egy helikopter leszálló, hatalmas pálmákkal övezett park és egy saját edzőterem is. Az épület azért is kelthette fel a feleség figyelmét, mivel egy szurdokra épült, így a kíváncsi szemeknek megközelíthetetlen a legtöbb oldalról.

Michael Schumacher és felesége, Corinna még 2005-ben. (Fotó: AFP)

Michael Schumacher és felesége, Corinna még 2005-ben. (Fotó: AFP)

Michael családjával és testvérével, Ralffal gyakorta nyaralt a környéken, ezért is választhatta Corinna ezt kikapcsolódásaik helyszínéül.