A negyvenedik évforduló alkalmából együtt ünnepelt a Grease szerelmespárja

 

Olivia Newton-John és John Travolta táncra is perdült a vörös szőnyegen.

Idén ünnepli 40. évfordulóját minden idők egyik legjobb táncos-zenés filmje a Grease, magyarul Pomádé, melynek alkalmából Sandy és Danny, azaz Olivia Newton-John és John Travolta is megjelent a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Színházban tartott estélyen, melyet a Filmakadémia rendezett. Az alkotás eredetileg 1978 június 18-án került a mozikba.

Az ikonikus táncmozdulatukat is bemutatták. Fotó: Getty Images/Alberto E. Rodriguez)

Az ikonikus táncmozdulatukat is bemutatták. Fotó: Getty Images/Alberto E. Rodriguez)

Jó volt ismét együtt látni Oliviát és Johnt, akik a poén kedvéért egy-két táncmozdulatot is bemutattak a vörös szőnyegen. Mindketten kitűnő hangulatban voltak, bár a 69 éves színésznőn azért látszott, mennyire megviselte az elmúlt időszak.

Olivia tavaly jelentette be közösségi oldalán, hogy ismét mellrákja van. Közel 25 évvel ezelőtt diagnosztizálták a betegséget először nála, akkor a részleges masztektómia és kemoterápia után egy helyreállító plasztikai műtéten is átesett. A kiújult betegség most a hátában is áttétet képzett.

Olivia Newton-John és John Travolta. (Fotó: Getty Images/Jon Kopaloff)

Olivia Newton-John és John Travolta. (Fotó: Getty Images/Jon Kopaloff)

Olivia rendszeresen beszámol rajongóinak állapotáról, bár orvosi véleményeket nem közöl, biztos benne, hogy ezúttal is legyőzi a betegséget. A színésznő jó úton haladhat, hiszen bár lefogyott, úgy tűnt, kifejezetten energikus.

Az évfordulós eseményen egyébként részt vett még Randal Kleiser rendező, a Frenchyt alakító Diddi Conn, és a Doodyt megformáló, Barry Pearl is.