Will Smith egy rajongójával ünnepelné 50. születésnapját - bárki jelentkezhet

 

A részvételnek csupán egy feltétele van, de a szerencsének is mellénk kell szegődnie.

Will Smith úgy döntött, hogy kipróbálja a bungee jumpingot, de ha már egy szívrohamot kockáztat, azt legalább tegye jótékony célból. A sztár tehát felturbózta az élményt, így szeptember 25-én, a Grand Canyon felett egy helikopterből ugrik majd ki. Teszi mindezt 50. születésnapja alkalmából, mely eseményhez kapcsolódóan Will egy felhívást tett közzé Youtube csatornáján.

Bárki, aki az Omaze oldalán keresztül legalább 10 dollárral hozzájárul a Global Citizen’s szervezet által támogatott Education Cannot Wait, vagyis az Oktatás nem várhat alapítvány munkájához, az részt vehet a játékban. Egy szerencsés adakozó rajongó, lakjon a Föld bármely pontján, ott lehet Will Smith születésnapján, szelfizhet vele, Facetime-on bejelentkezhet a partiról, és persze jelen lehet a nagy ugrásnál is. Aki pedig az utazás és a lakhatás költségeitől tart, annak eláruljuk, hogy azt is a színész állja.

Adakozni szeptember 10-én délig lehet, a nyertes nevét pedig szeptember 21-én jelentik be. Will ugrását egyébként élőben közvetítik majd Youtube csatornáján, melynek kezdési időpontját később jelentik majd be.