Ez okozta Demi Lovato túladagolását - több hónapnyi kezelésre szorul

 

Az énekesnő decemberig minden nyilvános megjelenését törölte.

Demi Lovatót herointúladagolás gyanújával szállították kórházba júliusban, bár az énekesnő sajtósa tagadta ezt az információt, és nem is lehetett többet tudnia valódi okokról. Legalábbis eddig…

Demi Lovato. (Fotó: Getty Images)

Demi Lovato. (Fotó: Getty Images)

A TMZ hírportál szerint Demi oxikodont vett be, melyet fentanil tartalmú gyógyszerrel kevert, utóbbi okozta Prince és a rapper, Lil Peep halálát is. Egy neve elhallgatását kérő bennfentes szerint az énekesnő hónapok óta tartotta a kapcsolatot egy dílerrel, aki a házához vitte a kábítószert, de amint Demi rosszul, lett távozott a helyszínről. Állítólag a férfi Mexikóból vásárolja a drogokat, melyek tisztasága megkérdőjelezhető.

Az énekesnőt két hétig kezelték kórházban, majd egy chicagói intézménybe feküdt be, mivel az ország legkiválóbb rehabilitációs intézete, a Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Center elutasította őt. Lovato hónapokig kezeléseket fog kapni, így minden fellépést, koncertet, interjút törölt a következő időszakra, egészen decemberig.

Pár nappal ezelőtt a popsztár közösségi oldalán keresztül üzent rajongóinak, akkor ezt írta:

“Mindig is nyíltan beszéltem a függőségemről, ez a betegség nem olyasvalami, ami idővel eltűnik. Ez egy olyan betegség, amin újra meg újra felül kell kerekedni, most ismét ezen van a sor. Most időre van szükségem a gyógyuláshoz, ahhoz, hogy elinduljak a józanság felé vezető úton. A szeretetet, amit nekem küldtetek, sosem fogom elfelejteni és nagyon várom azt a pillanatot, amikor elmondhatom, hogy átértem a másik oldalra. Folytatom a küzdelmet!” – olvasható a posztban.

Demi rokonai és barátai meg vannak róla győződve, hogy állapotában akkor állna be számottevő javulás, ha egy időre, vagy talán örökre otthagyná a szórakoztatóipart. Nyílt levele erre nem tér ki, azonban az borítékolható, hogy amíg nem jut túl a mély ponton, addig rajongói elfelejthetik a koncerteket.