Schwarzenegger egy magyar sportolótól kapta vissza 50 éve elveszett serlegét

 

A Terminátor meghatva vette át gyűjteménye hiányzó darabját Berke Lórándtól.

Pár hete, pontosan 71. születésnapján érkezett meg hazánkba Arnold Schwarzenegger, aki legújabb filmjét, a Terminátor hatodik részét forgatja nálunk. A filmsztárt sűrű programja ellenére gyakorta feltűnik Budapesten, közösségi oldalán pedig edzőtermekből és biciklitúráiról is szívesen posztol, így aki szemfüles, az bátran kérhet tőle egy közös fotót, híres róla, hogy mennyire közvetlen a rajongóival.

Lorand Berke (@berkelorand) által megosztott bejegyzés,

A hollywoodi filmcsillag már többször is forgatott Magyarországon, de az idei útját biztosan nem felejti el, mivel olyan meglepetésben volt része, amire álmaiban sem számított. Berke Lóránd magyar bajnok, fekvenyomó és testépítő ugyanis ötven év után visszaadta Arnold 1969-es trófeáját, melyet a londoni Mr. Universe versenyen nyert. Lóránd a relikviát Ausztriában élő nővérétől kapta hónapokkal ezelőtt, és bár ez egy felbecsülhetetlen ajándék, tudta, hogy vissza kell kerülnie eredeti tulajdonosához.

Nyolc hónapnyi szervezés után most egy edzőteremben találkozhatott a magyar sportoló és példaképe, aki meghatottan vette át a gyűjteményéből hiányzó trófeát.