Heidi Klum lánya évek óta először találkozott vér szerinti apjával

 

A 14 éves Leni és Flavio Briatore Szicílián nyaralt együtt.

Már 14 év eltelt azóta, hogy Heidi Klum és a Renault F1-es csapatának korábbi vezetője, Flavio Briatore szakítottak. Kapcsolatukból született egy kislány, Helena (Leni), aki azonban nem az olasz üzletembert hívja apának, hanem a manöken volt férjét, Sealt.

Ennek az az oka, hogy amikor a gyermek született, a pár már nem volt együtt, így aztán a szülők és az új apajelölt megbeszélték, hogy Leninek jobb lesz, ha Seal örökbe fogadja őt. Briatore azóta ismét megnősült és új nejével, Elisabetta Gregoracival van egy nyolcéves kisfia, Nathan. Briatore két éve pedig minden szégyenérzet nélkül nyilatkjozta azt, hogy lánya nem az ő családjának a része.

Bár kisgyermekként Leni és vér szerinti apja tartották a kapcsolatot, ez évekre megszűnt, most azonban nagy családegyesítésnek lehetünk szemtanúi, mivel apa és lánya ismét találkoztak. A TMZ egyik fotósa örökítette meg a pillanatot, melyen Flavio a karjaiba zárja Lenit. A szardíniai találkára múlt hónapban került sor, azt azonban egyelőre nem tudni, ki kezdeményezte a dolgot.

Heidi, akinek két további csemetéje is van Sealtől, a lurkókkal és a nagyszülőkkel szállt meg a hotelben, ahol exe több alkalommal is csatlakozott hozzájuk vacsorára. Remélhetőleg ezt azt jelenti, hogy Briatore ezentúl gyakrabban szeretné látni a gyermekét.