Ha nem utasítja vissza, ő lett volna az Agymenők egyik főszereplője

 

Az egykori gyereksztár dollármillióktól esett el a rossz döntés miatt.

Richie Rich még gazdagabb lehetett volna! De késő bánát, Macaulay Culkin dollármillióknak fordított hátat, amikor visszautasította az Agymenők egyik főszerepét. A 37 éves színész Joe Rogannek adott interjújában vallotta be, hogy nem egyszer, de háromszor is felkérték az egyik szerepre, ő pedig mindahányszor gondolkodás nélkül mondott nemet.

Macaulay Culkin. (Fotó: Getty Images/NBC)

Macaulay Culkin. (Fotó: Getty Images/NBC)

“Két fizikus együtt lakik egy jó csajjal. Azta! Mekkora poén!” – gondolta akkoriban Culkin, aki azóta tudja jól, hogy komoly pénztől esett el. Bár a azt egykori gyereksztár azt nem árulta el, hogy pontosan melyik kockát alakíthatta volna, többen Sheldonra tippelnek, akit Jim Parsons játszik.

Egészen más lenne a sorozat Culkinnal. (Fotó: Facebook)

Egészen más lenne a sorozat Culkinnal. (Fotó: Facebook)

A főszereplők a nyolcadik évad óta részenként 1 millió dollárt vihetnek haza, de előtte sem kaptak sokkal kevesebbet. A széria 12. évada szeptemberben indul, így el lehet képzelni, hogy Culkin mennyire bánja a dolgot.

A friss interjúból azonban az is kiderül, hogy magánélete a kihagyott lehetőséggel együtt is fantasztikusan alakul, elkotyogta ugyanis, hogy barátnőjével, Brenda Songgal éppen a családalapításon dolgoznak:

“Nagyon aranyos gyerekeink lesznek. Ő ázsiai, így pici ázsiai babáink lesznek, egyszerűen imádnivaló lesz!”