A 68 éves Richard Gere ismét apa lesz?

 

A színész áprilisban vette el 35 éves kedvesét, egy spanyol híroldal szerint ismét van mit ünnepelnie a párnak.

A tavasz szenzációjának számított, hogy a 68 éves Richard Gere és a nála 33 évvel fiatalabb kedvese, a 35 éves Alejandra Silva összekötötték az életüket. Most pedig az OK magazin hasábjain már az olvasható, hogy a pár első gyermekét várja.

Alejandra Silva és Richard Gere. Fotó: Getty Images

Alejandra Silva és Richard Gere. (Fotó: Getty Images)

A sapnyol ABC nevű híroldalon jelent meg először a hír, miszerint a 35 éves humanitáriusként dolgozó Alejandra várandós. Richard így közel a hetvenhez kétszeres apuka lesz, nagyfia, Homer már 18 éves, aki egyébként Carey Lowellel kötött 14 éves házasságából született.

Az új feleség számára sem ismeretlen a házasság intézménye, azonban Govind Friedlandtól már évekkel ezelőtt elvált. A házasságból egy kisfiú született, Albert.

A pár 2014-ben találkozott, amikor a színész Alejandra szüleinek a hotelében töltött pár napot Positanóban. Hamar szerelembe estek, majd mielőtt összeköltöztek volna Alejandra áttért a buddhizmusra is. Esküvőjüket idén áprilisban tartották Gere New York-i farmján.

A tematika Indiát idézte, egyenesen Dzsaipurból rendeltek sátrakat, melyeket virágokkal és tibeti zászlókkal díszítettek. Richard és kedvese stílusosan egy tuk-tukon gurultak be a ceremóniára, megnevettetve ezzel a násznépet.