Knézy Jenő húzza ki a csávából Harsányi Leventét

 

A Talpra magyar műsorvezetője a csütörtök reggeli adásban került szorult helyzetbe.

Majdnem bajba került ma reggel Harsányi Levente a Petőfi Rádió Talpra Magyar című műsorának házigazdája. A rádiós fenegyerek ugyanis szóvá tette, hogy a Tour de Hongrie kerékpárverseny prológja csupán 3,5 kilométer, ennyit bárki le tud tekerni.

Harsányi Levente. (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Harsányi Levente. (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Pechjére a műsort hallgatta Eisenkrammer Károly a Tour főszervezője, aki azonnal írt a stábnak: ha ennyire egyszerű a dolog, akkor szeretettel látja Leventét, és műsorvezető társát Szabó Győzőt augusztus 14-én, hogy az EB második Lovassy Krisztián ellen megmutassák, mire képesek a városi körpályán.

Harsányiék innentől már nem csak a meleg miatt izzadtak a stúdióban, hanem a kihívás elfogadása miatt is főhetett a fejük. Szerencsére azonban helyén volt az eszük, így régi barátjukat, Knézy Jenőt kérték meg, hogy ugorjon be helyettük.

Knézy Jenő (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Knézy Jenő (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A sportriporter örömmel vállalta a felkérést, hiszen imádja a kerékpársportot, a Tour de Hongrie közvetítése is az ő feladata lesz idén. Most már csak az a feladat, hogy extra méretű 48-as lábára találjanak biciklis cipőt.

Folytatás augusztus 14-én, jövő kedden Siófokon a Tour de Hongrie nyitónapján. A legnagyobb magyar kerékpárversenyről az M4Sport közvetít élőben, emellett az interneten, a mediaklikk.hu oldalán is élő képet láthatnak a nézők, s először lesz látható napi egyórás összefoglaló a viadalról az Eurosport2 csatornán.